• Uncategorised
  • Δημοσιεύτηκε
  • Hits: 4301

Όροι και προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Η Agren.gr και οι συνεργάτες της παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίσετε μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανατρέξτε στην ειδοποίηση περί απορρήτου, η οποία διέπει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε τη Agren.gr ή στείλετε email σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ανακοινώσεις, αποκαλύψεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται εγγράφως.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της Agren.gr ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η σύνταξη ολόκληρου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της Agren.gr, με πνευματική ιδιοκτησία της συλλογής αυτής από τη Agren.gr και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά σήματα της Agren.grs δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι Agren.gr, με οποιονδήποτε τρόπο που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που υπονομεύει ή δυσφημεί την Agren.gr. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην Agren.gr ή στις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι ενδέχεται να είναι συνδεδεμένοι, συνδεδεμένοι με την Agren.gr ή τις θυγατρικές της ή να τις υποστηρίζουν.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Agren.gr σας παραχωρεί μια περιορισμένη άδεια για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε προσωπική χρήση αυτού του ιστότοπου και να μην το κατεβάζετε (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή να το τροποποιείτε ή οποιοδήποτε τμήμα του, εκτός εάν υπάρχει ρητή γραπτή συγκατάθεση της Agren.gr. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταχωρήσεων προϊόντων ή περιγραφών προϊόντων: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού για πλεονέκτημα ενός άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφθεί ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της Agren.gr. Δεν επιτρέπεται να πλαισιώνετε ή να χρησιμοποιείτε τεχνικές πλαισίωσης για την επισύναψη οποιουδήποτε εμπορικού σήματος, λογότυπου ή άλλων ιδιοκτησιακών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) της Agren.gr και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" που χρησιμοποιεί το όνομα ή τα εμπορικά σήματα της Agren.grs χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της Agren.gr. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που έχει χορηγήσει η Agren.gr. Σας παρέχεται ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερσυνδέσμου στην αρχική σελίδα της Agren.gr, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει τη Agren.gr, τους συνεργάτες της ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ψευδή, παραπλανητική, υποτιμητική ή άλλως προσβλητική ύλη. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογότυπο της Agren.gr ή άλλο ιδιοκτησιακό γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΕΛΗ

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο λογαριασμό σας ή στον κωδικό πρόσβασής σας. Αν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η Agren.gr και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, EMAIL ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν κριτικές, σχόλια και άλλο περιεχόμενο: και να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, ή αλλοιώς επιβλαβή σε τρίτους ή απαράδεκτη και δεν αποτελείται από ή περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορικές προσκλήσεις, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή "spam". Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μοιράζεστε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή να παραπλανήσετε με άλλο τρόπο την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η Agren.gr διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν εξετάζει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Αν κάνετε δημοσίευση περιεχομένου ή υποβάλετε υλικό και εκτός αν δηλώνουμε διαφορετικά, παρέχετε στην Agren.gr και στους συνεργάτες της ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγα έργα από, διανομή και προβολή τέτοιου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Παρέχετε στην Agren.gr και στους συνεργάτες της και στους υποκείμενους του δικαιώματος να χρησιμοποιούν το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, αν το επιλέξουν. Υποστηρίζετε και εγγυάστε ότι έχετε στην κατοχή σας ή ελέγχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε τη Agren.gr ή τους συνεργάτες της για όλες τις απαιτήσεις που προκύπτουν από το περιεχόμενο που παρέχετε. Η Agren.gr έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να καταργεί οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Η Agren.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα είδη που αγοράζονται από τη Agren.gr γίνονται σύμφωνα με σύμβαση αποστολής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και τίτλου για τέτοια αντικείμενα μεταβείτε σε εσάς κατά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Agren.gr και οι συνεργάτες της προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Ωστόσο, η Agren.gr δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την ίδια τη Agren.gr δεν είναι όπως περιγράφεται, η μοναδική σας θεραπεία είναι να την επιστρέψετε σε κατάσταση που δεν χρησιμοποιείται.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Agren.gr "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" ΒΑΣΗ. Η Agren.gr ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η Agren.gr ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η Agren.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ Ή Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Agren.gr ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΑΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Η Agren.gr ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ, ΕΜΜΕΣΩΝ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ Με την επίσκεψη της Agren.gr, συμφωνείτε ότι οι νόμοι του κράτους DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, ανεξάρτητα από τις αρχές σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και οποιαδήποτε διαφορά οποιουδήποτε είδους μπορεί να προκύψει μεταξύ εσάς και της Agren.gr ή των συνεργατών της. ΔΙΑΦΟΡΕΣ Οποιαδήποτε διαφορά που σχετίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στη Agren.gr ή στα προϊόντα που αγοράζετε μέσω της Agren.gr, θα υποβληθεί σε εμπιστευτική διαιτησία στο DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, με την εξαίρεση ότι, στον βαθμό που με οποιονδήποτε τρόπο έχετε παραβιάσει ή απειλείτε να παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Agren.gr, Η Agren.gr μπορεί να ζητήσει ανασταλτική ή άλλη κατάλληλη αρωγή σε οποιοδήποτε κράτος ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πολιτεία DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, και συμφωνείτε με την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στη συνέχεια της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Οι διαιτητές είναι δεσμευτικοί και μπορούν να εγγραφούν ως αποφάσεις σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, καμία διαιτησία δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν θα συνδέεται με διαιτησία που θα συνεπάγεται οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασίας διαιτησίας κατηγορίας είτε με άλλο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ SITE, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ανατρέξτε στις άλλες πολιτικές μας, όπως η Πολιτική αποστολής και επιστροφών, που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στη Agren.gr. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο, τις πολιτικές μας και τους παρόντες Όρους Χρήσης σε κάθε περίπτωση

Last modification: Σαβ 9 Νοε 2019
close

Εγγραφείτε για να είστε σε επαφή μαζί μας!!!

Γίνε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις ειδικές προσφορές και τα τελευταια νέα μας.

Ελέγξτε την Privacy Policy & Terms of use
Μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα email οποιαδήποτε στιγμή